19 marca w Hotelu Montis odbyło się kolejne szkolenie pracowników Sieci Handlowej Sużyw. Tym razem szkolenie dotyczyło różnego rodzaju alkoholi od czystej po whisky na likierach kończąc. Prowadząca w jasny i przystępny sposób przekazała ważne informacje z zakresu produkcji i przechowywania alkoholi. Nie zabrakło także małego poczęstunku, by z większym zapałem przyswajać wiedzę.
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej