Prelekcja nt. win z upraw ekologicznych

26 czerwca w Salonie Kawy i Wina odbyła się prelekcja której motywem przewodnim były naturalne wina z upraw ekologicznych oraz wina na letnie grillowanie. Prelekcję poprowadziła Pani Jolanta Rohulko z firmy „Centrum Wina”. Na prezentacji klienci poznali cydr lubelski , wina Blanc de Pacs, Mas Petit, Cava z winnicy ekologicznej Pares Balta, argentyńską Asticę oraz urugwajski Pueblo del sol. Wszystkie wina można nabyć w cenach promocyjnych do końca lipca w Sieci handlowej „Sużyw”.

 

 

 

Tego samego wieczora odbyła się również prezentacja serów holenderskich: old peter, młoda gouda kozia z pokrzywą, młoda gouda kozia z pomidorami, młoda gouda kozia z kozieradką oraz   młoda gouda kozia którą poprowadziła Pani Marta Sternal. Wszystkie te sery oraz inne np. gran moravia, gouda krowia z chili czy z orzechami włoskimi z asortymentu firmy „Specjały Morawskie” można nabyć w sieci handlowej „Sużyw” w promocyjnych cenach. 

 

 

Przeczytaj także

W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]

Czytaj więcej
Szkolenie online – wina musujące

Szkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]

Czytaj więcej

W marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]

Czytaj więcej