Prozdrowotne właściwości miodu

W dniach 8,03 i 15,03 w Salonach Kawy i Wina w Kętach i w Suchej Beskidzkiej odbyła się prelekcja pt. „Prozdrowotne właściwości miodu”. Spotkanie poprowadził pan Adam Tomiczek przedstawiciel Firmy Pasieka Łysoń. 
Na spotkaniu klienci otrzymali wiedzę na temat pasiek, pszczół, miodu oraz produktów pszczelich. Do degustacji „Pasieka Łysoń” przygotowała miody: wielokwiatowy, lipowy, akacjowy, gryczano lipowy i spadziowy oraz bogatą ofertę słodyczy: krówki w 5 smakach, czekolady na bazie miodu,  batony energetyczne. Na spotkaniu ponadto został zaprezentowany Browar Staropolski ze Zduńskiej Woli oraz 4 piwa z portfolio tego browaru z dodatkiem miodu: Złoty ul ałtajski (wielokrotny zwycięzca na targach i pokazach), Złoty ul trzy miody, Złoty ul potrójnie gryczany oraz Kultowe miodowe bez glutenowe. Firmy „Pasieka Łysoń” oraz Kultowy Browar Staropolski sp. z o.o.  przygotowały nagrody dla klientów, które zostały rozlosowane na spotkaniu. Wszystkim dziękujemy za wspólnie spędzony czas.

Przeczytaj także

W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]

Czytaj więcej
Szkolenie online – wina musujące

Szkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]

Czytaj więcej

W marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]

Czytaj więcej