26 czerwca w Salonie Kawy i Wina odbyła się prelekcja której motywem przewodnim były naturalne wina z upraw ekologicznych oraz wina na letnie grillowanie. Prelekcję poprowadziła Pani Jolanta Rohulko z firmy „Centrum Wina”. Na prezentacji klienci poznali cydr lubelski , wina Blanc de Pacs, Mas Petit, Cava z winnicy ekologicznej Pares Balta, argentyńską Asticę oraz urugwajski Pueblo del sol. Wszystkie wina można nabyć w cenach promocyjnych do końca lipca w Sieci handlowej „Sużyw”.
Tego samego wieczora odbyła się również prezentacja serów holenderskich: old peter, młoda gouda kozia z pokrzywą, młoda gouda kozia z pomidorami, młoda gouda kozia z kozieradką oraz młoda gouda kozia którą poprowadziła Pani Marta Sternal. Wszystkie te sery oraz inne np. gran moravia, gouda krowia z chili czy z orzechami włoskimi z asortymentu firmy „Specjały Morawskie” można nabyć w sieci handlowej „Sużyw” w promocyjnych cenach.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej