20 lutego w Salonie kawy i wina odbyła się prelekcja, której tematem przewodnim były produkty firmy Premium Rosa, między innymi syropy, konfitury czy nalewki.
Prelekcję poprowadził prezes firmy Aleksander Waszkiewicz . W ciekawy sposób omówił proces powstawania syropów oraz ich skład. Zaciekawił słuchaczy informacjami na temat działania syropów produkowanych z poszczególnych owoców.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej