W miniony piątek 21 marca o godzinie 18:00 w „Salonie kawy i wina” odbyła się prelekcja dotycząca win odpowiednich na zblizający się okres świąteczny. Zaproszeni goscie mieli możliwość zapoznać się z winami odpowiednimi do dan rybnych, wina odpowiednie na trawienie, do pierogów. czy grochu z kapustą, a także wina odpowiednie do kutii czy suszonych owoców. Prelekcję poprowadziła Pani Jolanty Rohulko reprezentantka firmy Centrum Wina.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej