19 marca w Hotelu Montis odbyło się kolejne szkolenie pracowników Sieci Handlowej Sużyw. Tym razem szkolenie dotyczyło różnego rodzaju alkoholi od czystej po whisky na likierach kończąc. Prowadząca w jasny i przystępny sposób przekazała ważne informacje z zakresu produkcji i przechowywania alkoholi. Nie zabrakło także małego poczęstunku, by z większym zapałem przyswajać wiedzę.
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.
Przeczytaj także
Zapraszamy do naszych salonów kawy i wina, gdzie czekają na Państwa starannie skomponowane gotowe paczki prezentowe! To idealny pomysł na […]
Czytaj więcejMiędzynarodowy Dzień Kawy (29.09.) wszystkie nasze Salony uczciły szkoleniem pod hasłem: MAGIA KAWY – OD KRZEWU DO NAPOJU. W Suchej […]
Czytaj więcejKup min. 60 butelek Stumbras Vodka i odbierz zestaw ślubnych owijek!
Czytaj więcej