20 marca w Salonie Kawy i Wina odbyła się prelekcja, którą poprowadziła Pani Jolanta Rohulko przedstawiciel handlowy firmy Centrum Wina.
Podczas prelekcji degustowane były:
Tego wieczoru odbyła się również degustacja produktów firmy Zakłady Mięsne Prosiaczek prowadzona przez panią Katarzynę Gąszczak.
Ponadto szkolenie na temat jakości mięs oraz nieuczciwych praktyk ich ulepszania, poprowadził przedstawiciel firmy Ampol Norbert Kalinowski.
Wszystkie pokazy zakończyły się promocją w sieci handlowej Suzyw na degustowane towary.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej