Dnia 24.10.11 r. w Hotelu Montis odbyła się szkolenie dotyczące produkcji wina, jego właściwości oraz umiejętności dobrego wyboru. Spotkanie uświetniła degustacja różnorodnych win wraz z poczęstunkiem. Prowadzący szkolenie przekazał pracownikom Firmy Sużyw wiele cennych informacji na temat doboru wina do danej potrawy oraz powiedział skąd wywodzą się jego najlepsze „bukiety”. Odpowiedział też na wiele pytań, zadawanych przez uczestników, na które odpowiedzi z pewnością na długo zapamiętają, a równocześnie pomogą w doradzeniu klientom w doborze odpowiedniej lampki wina na imprezę okolicznościową czy też uroczystość rodzinną.
Przeczytaj także
🎄!!Nie zwlekaj!!🎄 Do 30 listopada przy indywidualnym zamówieniu minimum 5 spersonalizowanych paczek, otrzymasz 10% rabatu🎁
Czytaj więcejApartament Kicek oferuje nie tylko nocleg ale również historię i tradycję miejsca🏔️ Dziś Piwniczka jako pierwsza perełka🍷
Czytaj więcejW sobotę 26.10.2024r. siatkarki z BKS BOSTIK ZGO Bielsko-Biała rozegrały emocjonujący mecz przeciwko Metalkas Pałacowi Bydgoszcz i zwyciężyły w trzech […]
Czytaj więcej