Dnia 24.10.11 r. w Hotelu Montis odbyła się szkolenie dotyczące produkcji wina, jego właściwości oraz umiejętności dobrego wyboru. Spotkanie uświetniła degustacja różnorodnych win wraz z poczęstunkiem. Prowadzący szkolenie przekazał pracownikom Firmy Sużyw wiele cennych informacji na temat doboru wina do danej potrawy oraz powiedział skąd wywodzą się jego najlepsze „bukiety”. Odpowiedział też na wiele pytań, zadawanych przez uczestników, na które odpowiedzi z pewnością na długo zapamiętają, a równocześnie pomogą w doradzeniu klientom w doborze odpowiedniej lampki wina na imprezę okolicznościową czy też uroczystość rodzinną.
Przeczytaj także
W Salonach Kawy i Wina ostatnio odbyły się wyjątkowe degustacje whisky Johnnie Walker w tym premiera nowej Black Ruby. Spotkania […]
Czytaj więcejSzkolenie online z degustacją win! Wczoraj nasi pracownicy mieli okazję wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu online, podczas którego nie tylko […]
Czytaj więcejW marcu w naszych salonach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli bułgarskiej firmy VINEX SLAVYANTSI – panów: Tomasza Maja i Gerarda Olasa. […]
Czytaj więcej